i ❤ nuffnang (。◕‿◕。)

cinta kami

~

08 December 2013

Keluarga Shaklee ;)

Assalamualaikum semua..selamat berhujung mingg ..jom kita cari pendapatan tambahan dengan menjadi ahli keluarga Shaklee. saya akan membimbing anda semua untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya seperti 'mak-mak' saya.. sila pm untuk mengetahui lebih lanjut.

Jom sihat bersama ;)

Nama : Fatin
No ID : 1078095
Contact : 019-5023059
Wassup : 017-5545351

Saya menanti anda semua untuk berjaya bersama..

27 November 2013

Vit - E Shaklee ;)

Assalamualaikum, hrini nak update pasal Vit-E pulak..kenapa vit-E? ok jom bc ni..  (click gambar utk pembesaran ye )







 ha dah bc? cpt2 pm ye kalau nak merasai perubahannya..

Nama : Fatin
ID : 1078095
Contact : 019-5023059


Jom sihat bersama ;)


21 November 2013

Vit-C Shaklee ;)

Assalamualaikum, harini kita update tentang vit-c dari Shaklee ok.. setiap capsul mengandungi 7.5 biji khasiat buah oren.. Ia sangat membantu dalam kecantikan kulit, jerawat, dan mencerahkan kulit kusam..








sebenarnya banyak kebaikannya. lagi2 produk dari shaklee ni.. dijamin halal dan bebas dari bahan kimia, pewarna dan sentiasa selamat.

sesiapa berminat sila pm saya ye.


Nama : Fatin
ID : 1078095
Contact : 019-5023059
Wassup : 017-5545351

Jom sihat bersama ;)

19 November 2013

Target!! Target!!

Assalamualaikum blogger.. selamat pagi dan selamat memulakan tugas dengan baik ;) kite bincang pasal target hehe.. apa target2 korang untuk bulan ni.. ok xyah cakap bulan ni la sebab mungkin masa terlalu singka. kita cakap untuk tahun ni punya target.. siapa yang tak mahu berjaya.. so aku dengan beraninya telah mencuba sesuatu dan aku akan teruskan..

memulakan perniagaan dengan Shaklee dan aku akan merubah hidup aku..
So target aku untuk tahun ni, aku nak naik ranking dan berjaya dalam hidup.. In Shaa Allah aku AKAN berjaya!!! Siapa yang ada semangat dan ingin jadi macam aku untuk capai target.. sila pm untuk lebih lanjut.

Nama : Fatin
ID : 1078095
wassup : 017-5545351
Contact no : 019-5023059

jom sihat bersama ;)

18 November 2013

semangat!!

Assalamualaikum... traffic tak jem harini so up lagi 1 entry ;)  setiap kali kita melakukan sesuatu.. biarkan je apa orang nak cakap. biarkan. kita buat apa yang kita rasa ok. kita kongsikan apa yang kita rasa berbaloi.. kita bagitahu je kalau diorang rasa tak ok.. tak pe..abaikan je.janji kita kongsikan benda yang berguna.. seriously.. sejak aku join Shaklee ni, aku rasa macam aku belajar banyak benda. aku belajar macam mana nak motivasikan diri. aku belajar macam mana nak atasi masalah. aku belajar macam mana nak positif. buang segala negatif. sekarang aku cuba untuk jana pendapatan dari rumah secara part time. bila rasa dah ok. baru lah fully focus dekat bisness ni.. aku akan buktikan aku akan berjaya dan aku yakin tahun depan aku akan bertukar status dari makan gaji kepada makan pendapatan lumayan.. ;) in sya Allah..



jom join jana pendapatan dari rumah bersama SHAKLEE





Nama : Fatin
ID : 1078095
Contact no : 019-5023059
Waasup : 017-5545351

SILA TINGGALKAN LINK ANDA DI SINI (。◕‿◕。)

i ♥ u (¯`*•.¸♥ ^_^ ♥¸.•*´¯)